Kinderwens?
Bijna elk koppel krijgt de wens om samen een kindje te krijgen. Deze wens gaat niet altijd direct in vervulling. Dat kan tot spanningen leiden in de relatie tot elkaar en tot anderen. Ook familie en vrienden beginnen namelijk na enige tijd uit te kijken naar een kindje. In onze Surinaamse samenleving wordt dat vaak wel verwacht. Hoe vaak komen we niet op feestjes en vormen de mensen met “kids” een clubje waarbinnen opvoedtips worden uitgewisseld.

Stichting Lobi vindt family-planning belangrijk. Daarom reiken we de hand aan zij die een gezonde familie willen stichten en vooral aan zij bij wie het niet meteen lukt.

Waarom lukt zwanger worden niet?
Als eerste willen wij zeggen, dat het niemands schuld is als zwanger worden niet meteen lukt. Zwanger worden is als en lot uit de loterij. Zowel bij de man als de vrouw gaan ingewikkelde processen vooraf aan een mogelijke bevruchting. Daarbij kan er wel iets verkeerd gaan bij beiden.

Wat kan Lobi voor u doen?
Wij gaan samen met u via gesprekken en indien nodig en mogelijk via aanvullende onderzoeken na, wat eventuele oorzaken zouden kunnen zijn voor het niet zwanger kunnen worden. Op basis van de bevindingen kunnen adviezen worden gegeven hoe een zwangerschap te bevorderen bijvoorbeeld door ondersteuning van de eisprong of de sperma productie.

Contact Ons


Openingstijden:
Ma t/m Vr: 07:15 – 14:00u

Fajalobistraat 16

(597) 400444

lobi@lobisuriname.org

Hoe vindt u onze website?

Hoe vindt u onze website?

Flickr Gallery